Juhannus on ohi, ja vesikelit jatkuu. Merry vietti pari viikkoa kesälomaa äitini luona Klaukkalassa, kun itse homehduin töissä ( ja sama jatkuu vieläkin,huoh ) ja rymysin festareilla. Äiti otti kevään puolella itselleen Belgianpaimenkoira Ressen, jonka kanssa Merrykin on jo ystävystynyt. Kaverukset olivat kuulemma noiden parin viikon ajan olleet kuin majakka ja perävaunu :)
Juhannus vietettiin maalla sukuloiden, ja se olikin oiva paikka sekä haukulle että omistajalle relata ja ladata akkuja. Juhannusta oli kanssamme viettämässä myöskin Merryn oppiäiti,collietyttö, Pinja, jonka juhannuksen saldo oli valaista Merryä ja Resseä mönkijälle räkyttämisen iloista. Lisäilen myöhemmin tämän tekstin yhteyteen kuvia kolmikosta.
Muuten niin rauhallinen juhannus sai ilkeitä piirteitä Merryn ottaessa yhteen naapurin saksanpaimenkoira Milkan kanssa. Tähän saakka selkeästi nuorempi Milka on on antanut Merryn ja Pinjan määrätä naapuruston tassujen tahdin, mutta tilanne muuttui kertaheitolla juhannuspäivänä Merryn näyttäessä kamulleen Resselle reviirinsä rajoja. Välien selvittelyn tuloksena Merryllä on niska rei'itetty, mutta pahemmilta vahingoilta vältyttiin. Nyt sitten haavoja parannellaan täällä Jyväskylän suunnalla keskenämme.
Täytyypä vielä hehkuttaa täälläkin kuinka hieno koira mulla onkaan, jo muutaman kerran jälkeen Merry on oppinut juoksemaan polkupyörän vieressä todella hienosti, yhtään vetämättä tai pyörää kyräilemättä! Miksiköhän en ennen ole ottanut fillaria käyttöön...?
1695783.jpg